Спомени от село Бояново:

Споделете вашите спомени свързани със село Бояново...

 • СПОРТА като начин на живот

  Вот: 2.6/5 (396 Гласа)

  Няма да забравя моментите когато съм тренирал заедно с човека, който създаде този сайт, Изпотени след интензивността на тренировката потънали в наши си мисли си споделяхме емоции от завладели ни от делника и за живота като цяло. Просто Учителят ми даде такъв СТАРТ. Не мога да забравя едни думи, а минаха доста години. Та: Жорка, "НЕ СИ ПРАВИ ПЛАНОВЕ И АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ Е ТАКА НО УВИ". След тея думи вече знам. Само постоянството в СПОРТА води до извисяване в самоерархията на един човек. Още веднъж Благодаря ти Учителю :)


  добавил:Goshan_37дата: 2011-07-23 11:58:48
  Споделете тази статия:

 • katia: 3 1
  k0kicha: 9 3
  Е, хубаво ама да беше го написал, като голяма статия...да беше написал нещо повече.....да го беше оформил като статия.
  Goshan_37: 3 3
  Ами Кокич, от хубавото по-малко , приятелю по това се водя аз. Вярно можех да вляза в много детайли, защото за мен Пламен, като мой Учител тогава и сега като много добър приятел ми беше като идол през времето, в което подраствах на село, но просто така я оставям. Всичко друго си го спомням все едно беше вчера. Ярък като слънчев лъч спомен
  k0kicha: 9 3
  Точно, че след като си го спомняш, трябваше да го напишеш и да оформиш статията. Да я направиш по-добра!
  lusitos: 7 10
  Една статия не би променила уважението на това момче към Пламен. Какво значение има това как е оформено съдържанието, не е ли по- важно, благодарноста, която изпитва към него. Защо трябва да търсим винаги забележки на хубате неща, вместо бяло казваме черно. Радвам се, че все още има ПРИЗНАТЕЛНИ хора, който УМЕЯТ да УВАЖАВАТ и да БЛАГОДАРЯТ. А Пламен е от хората, които заслужават само най- доброто.
  ObiChLiFk0: 10 4
  Съгласен съм , че Пламен заслужава такова отношение. Не мисля обаче ,че 3 навързани безразборно , безкрайно дълги изречения трябва да са на заглавната страница като статия. Просто след като се дава публичност на подобно нещо то трябва да е стлизирано и добре оформено. Не казвам ,че в написаното има нещо лошо или нещо грешно. Моля да не ме разбирате погрешно.
  katia: 10 1
  Ееееей,пак се отнесохте,не спорете! Не сме професионални журналисти.Трябва да окуражаваме хората,които пишат...А,администраторите могат да редактират,като не им харесва.Така че....пишете,по-важно е че,има какво да ни кажете
  lusitos: 5 9
  Изреяенията са 7, първото свършва до "изпотени", но автора на статията е сложил запетая вместо точка. А, трябва да уважим статията такава каквато е, защото се отнася за Администратора на този сайт. "Главния виновник", който направи сайт за Вас и вашето село. Така че поне от уважение недейте коментира повече.
  ObiChLiFk0: 7 2
  Евала за сайта , но сайт за Бояново имаше още преди 4-5 години и го поддържаше брат ми. Не искам да коментирам повече нищо , че става спам и безсмислени спорове.
  countEsterhazy: 3 4
  Момчета и момичета, мисля че е редно да се спре с този безмислен спор. Имам едно предложение, което го отправих още при споровете за мистър и мис Бояново. Според мен не е много удачно администраторите на сайта да вземат участие активно или пасивно в такъв тип комуникация като горе изложената. По-добре за развитието на сайта и на участващите в него е да се въздържаме от коментари от горния тип, колкото и да ни харсва някой от администраторите и апел към самите администратори и Коко, и Пламен да надвият собственото си его и да не допускат такива писания и съответно коментарите под тях.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!