Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Предизборна среща с кандидатите от "БСП и левица"

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Тази вечер, от 18.30 часа в големия салон на читалището се проведе предизборна среща на кандидатите за кмет на населено място, кмет на Общината и общински съветници, издигнати от " коалиция БСП и левица".
  Кандидата за кмет на Община Елхово е Ангел Ангелов от гр. Елхово, 44 год. завършил гимназията в Елхово, завършил Стопанската академия в Свищов, магистър по финанси, женен с едно дете. Съпруга Я. Ангелова председател на РС Елхово. От 1998 год управител на кабелна телевизия и интернет доставчик, управител на хотелски комплекс "Галина палас".
  Защо се кандидатира за кмет? Безработицата е номер едно! Идеите му за намаляване на безработицата са свързани с "Язаки" -купувайки бившия "Елром " Елхово за 2 000 000 лв да осигурят близо 1000 работни места. Сградата на бившото предприятие "Родопа "да се обособи като икономическа, промишлена зона за фирми от Турция, Румъния, Русия, София. Г-н Ангелов отдели много време на усвояването на парите по МИГ - Елхово и евентуалните злоупотреби при разпределянето на тези средства.
  Кандидатът за кмет на Бояново от "БСП и левица" е настоящият кмет Кръстьо Иванов Драганов. Накратк, той представи на избирателите своята предизборна платформа и приоритетите си за третия управленски мандат. Въпросите от залата валяха един след друг, за разбитият път, за спирката на разклона, за работното време на лекарския кабинет, за нагласени конкурси, за коритото на реката...Предизборно......за всички проблеми има решение. Да се надяваме, че след четири години няма да поставяме същите въпроси.


  добавил:katiaдата: 2015-10-16 23:53:11
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!