Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Кандидатите на ПП "Атака" на среща с избирателите

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  На 21 октовмри се проведе поредната предизборна среща с избирателите от Бояново. Този път пред тях застанаха кандидатите за кмет на Община Елхово, за общински съветници и кандидата за кмет на селото - издигнати от ПП "Атака".
  Срещата откри Гергана Йовчева - кандидат за кмет на Елхово от ПП АТАКА. Тя запозна присъстващите с акцентите от предизборната си платформа и внесе смут след присъстващите със слуха, че в Бояново ще бъдат настанени в бившите поделения бежанци на свободен режим. Г- жа Йовчева, увери бояновци, че, ако това се случи активистите от Атака ще застанат до тях , и с организиране на стачки и протести ще попречат на заселването на пришълците.
  Кандидата за кмет на Бояново - Божидар Андреев представи точка по точка програмата си, като подчерта, че негов приоритет е ремонта на главната улица и начина по който е решил това да стане факт. На второ място е откритото и прозрачно ръководство, като периодично през годината, кмета ще дава отчет пред жителите на селото. Разказа за идеята си в Бояново да се изгради малко пазарче, на което, производителите ще могат да предлагат стоката си, изграждането на детска площадка и др..
  Събранието завърши с призив към избирателите да подкрепят кандидатите на ПП "Атака".


  добавил:katiaдата: 2015-10-22 13:27:53
  Споделете тази статия: • smaili1972:(10-23-15) 3 0
  Те хубаво ще си излагат стоката, но кой ще я купува?
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!