Кметски избори (23.10.2011)

Кандидат кметове:


Стоян Митев Стоянов - АБВKандидат кмет и кандидат за общински съветник издигнат от ПП "Алтернатива за Българско възраждане"

роден на 07.03.1950 год в с. Бояново

образование: средно специално - икономика "Организация и планиране на промишлеността и строителството"Атанас Димитров Палов - НФСБКандидат за кмет на село Бояново, издигнат от НФСБ...
Божидар Николов Андреев - АтакаКандидат за кмет на село Бояново издигнат от ПП"Атака"...
Дянка Джисова Стоянова - ГЕРБКандидат за кмет на с Бояново, издигната от ПП "ГЕРБ"


родена на 13 март 1953 год в с. Кирилово.


образование: Икономист - счетоводител....
Радостина Василева - ЗНСАдрес: С.Бояново, общ.Елхово, обл.Ямбол, 8730, ул.Търговска 55, България

Мобилен телефон: +359896602118

E-mail: rikikomers@abv.bg

Дата на раждане: 14,01,1972г.

Семейно положение: Омъжена, с двама синаДинка Желязкова - РЗСТел.за връзка: 0878 38 00 48

E-mail: didi_dobreva@abv.bg

Дата на раждане: 25.11.1973г. - гр.Ямбол.

Средното си образование завършва в СПТУ по МСС с.Бояново.

През 2010г. завършва Частен Професионален Търговски Колеж...Ако вие сте кандидат на кметските избори, свържете се с администратор, за да бъдете добавен в страницата Избори 2011.

Анкета:


 | Web Polls |  |  | 

Обща дискусия:

dimitrina: 21 1
Хайде,кандидат кметове покажете се престрашете се няма те голям брой електорат покажете с какво ще ни спечелите в това малко селце!!!!
countEsterhazy: 6 0
то техният електорат се занимава с други неща
dimitrina: 11 2
Електората маже за гости!!!!!!
countEsterhazy: 5 8
Този дето маже за гости не е електорат, а маса
katia: 20 1
Все още никой кандидат не е добавен в страницата .....явно няма какво да кажат или ги е страх да се изправят пред нас?
katia: 13 0
Мълчат! А ще дойде времето да ни ухажват.
dimitrina: 12 0
На 23 октомври те каня за гъби!
dimitrina: 5 0
Катя каня не си ли личи Ванче!
katia: 24 0
До днес се чудех дали да приема поканата- но вече реших.....на 23.10 сме за гъби. Ако,има и други желаещи...моля,елате с нас за да е по-весело
VedaS: 3 4
Все още тече регистрацията на партиите и коалициите. Няма как да бъдат официално обявени кандидатите, преди да е изтекъл срока за обжалване на отказите за регистриране за Избори 2011. А иначе, ние, жените, с толкова неща насмогваме, че защо да не идем на 23 октомври И за гъби!! Нали преди това ще сме изчистили, сготвили, изпрали, дори може да сме смъмрили половинките си, че и още нещо може да сме свършили - на коя каквото и душа иска) А нашите големи души искат мноооооооого!!!)
katia: 10 0
Днес изтече последния срок за регистрация на партиите и коалициите,които ще участват в изборите. Очакваме кандидат - кметовете на Бояново, да се представят в сайта.
countEsterhazy: 6 0
Какво стана с кандидат-кметовете? Няма ли кандидати или се срамуват?
katia: 5 0
Според мен ги е страх от коментари и въпросите,които бихме им задали.
countEsterhazy: 7 0
т.е. срам страх=на бояновски кандидат кмет?
katia: 12 0
Точно така......и освен това е неуважение към избирателя.....
VedaS: 2 0
Радостина Василева официално ще открие кампанията си за кмет на Бояново на 24 септември, събота, от 20 часа на площада с концерт на ансамбъл Перуника. Заповядайте!
galq: 3 0
хора не се лъжете по кебапите и кюфтенцата,избирайте умно,следващият път който ще ви се отдаде тази възможност ще е след 5 години а до тогава от селото може и нищо да не е останало
countEsterhazy: 3 0
Нещо все още не виждам програми.
dimitrina: 4 1
Има време сега ги тъкмят!
k0kicha: 3 0
Ето ги и нашите кандидат кметове!
countEsterhazy: 2 0
Ако сега почват да ги тъкмят...
katia: 4 0
Няма програми,няма въпроси......интереса ни към бъдещия кмет май е никакъв.Сега,когато е времето да питаме,да изискваме,да мислим......ние кротуваме,а после сме много гневни и недоволни и започваме да изтъкваме проблемите.Аз питам : Кога ще бъде ремонтирана главната улица в Бояново ? Няма нужда да я описвам в какво състояние е .Бояново е най-голямото село в община Елхово и докато елховци се хвалят с новите улици...ние подритваме павета.Или трябва да се обърнем към Общинския кмет?
Radostina: 3 1
Първият ми приоритет в програмата е Благоустройство в инфраструктурата. Заложила съм не само частично, а цялостно пренареждане или подмяна на пътната настилка. Проблемът е по-мащабен, защото трябва да се подмени и канализацията.
dimitrina: 7 1
Те изборите ще дойдат след 20дни ние не сме прочели какво ни предлагат за нас и селото как ще изберем кой е по добър като се туткат още,може нещо да ви предложим да добавите към програмите или не искате нашето мнение а само нашия вот?
dimitrina: 20 1
Колкото и досадна да ставам с моите подканяния времето лети дните минават ,а освен на Радостина Василева на друг програма или нещо подобно на кои каквито му са умствените възможности не се е появило все по малко оставащите от ден на ден избиратели не ви ли притеснява или всеки чака пак на неграмотни и малценство да го избере ,на ваше място аз бих се срамувала от себе си ако знам на кои съм оставила да ми гласуват доверие.Моля ви и ние все по малко оставащи искаме да си изберем един достоен кмет сред вас шестимата на това село с не голям брой избиратели!
pastraka69: 5 0
Те всеки път на това разчитат.Дай на неграмотния обещания и после 4 години страдания!
katia: 7 0
От няколко дни се чудя с кандидат -кметовете....каква е причината да мълчат? Дали, защото не вярват в победата си,дали програми нямат.....или пренебрегват и подценяват потребителите на сайта.Вярно е че, не всички потребители на сайта са реални избиратели,но почти всеки реален избирател е свързан по някакъв начин със сайта и с интерес следят какво се пише и коментира тук. Всеки кандидат, би трябвало да търси контакти и трибуна за изява, да говори,да убеждава.......за мен всичко това е необходимо, за да има истински ИЗБОР.....кой предлага най-доброто, най-реалното.Не искам да повярвам,че сме до толкова подценени като избиратели.....или има друга причина???
dimitrina: 2 0
Дано завали дъжд Кате приготви кошницата стига сме подканяли !
countEsterhazy: 6 0
Що ви е кошница? Нали има една програма... Ако ви хареса... Проблемът е за останалите кандидати.
katia: 6 0
Макар че, не всички кандидати са представени...не зная за техните намерения.Но,нито в програмата на Радостина нито в обръщението на Динка,прочетох нещо за престъпноста в Бояново и как мислят да се справят с нея. Става въпрос най-вече за кражби и изнудвания,но потърпевшите са толкова много,че аз бих поставила този въпрос на едно от първите места.Няма да е пресилено, ако кажа че, всяка втора къща е била обект на кражба или изнудване.
pastraka69: 1 2
Това е тема за след изборите.Има решение казва се Тетбрюле.
katia: 4 0
Това от твоята програма ли е ? Звучи ми ефикасно.
pastraka69: 1 1
не просто е идея,която има почва.
pastraka69: 1 1
Нещата винаги се оправят,когато се смени цяло едно поколение.Уважаваш ги,сменяш ги и работиш с новите начини и средства.
pastraka69: 1 0
Няма партии и партийни поръчения вече.Всеки да си е такъв какъвто иска.Ако можеш помогни ако не можеш не пречи.Явно мислите за цвят и принадлежност не са само в главите на по-старото поколение.А за пътните разходи все още можем и ще можем да си ги осигуряваме.
Radostina: 1 0
Партийните убеждения не са по наследство. На Бояново не са нужни партийни лозунги, а много работа
countEsterhazy: 0 1
Тук в спора нещо не ми стана ясно - спомена се едно име "Тетбрюле". Това означава ли, че вече всичко при евентуално спечелване на кметското място е решено и разпределено или ще има както е по закон обществена поръчка?
Radostina: 1 0
Това означава, че ще се търсят начини за ефективно опазване на обществения ред.
countEsterhazy: 1 0
Ефективното опазване на обществения ред не предполага погазването на останалите закони и наредби.
Radostina: 1 0
"....ще се търсят начини..." "Тетбрюле" имат структура в общината, но това не означава, че ще им се възложи поръчка. Това е пример.
pastraka69: 1 0
Много от селата използват СОТ за охрана на лозя,ниви,овощни градини,търг.обекти и др.При повече обекти се монтира клетка с приходящо помещение за смени,почивки на обходните лица.Длъжни са да реагират до 6-10мин,което е изискване и на банките за поставяне на банкомат в населеното място.А той е жизнено необходим.защото на 180лв пенсия да ходиш до Елхово за да изтеглиш пари е доста налудничаво.
countEsterhazy: 0 0
Явно не си ми разбрал въпроса. Той беше не дали трябва да се прави това и как да се прави, а как да се избере фирмата, която да го прави. И какви ще са критериите и начините при избор на съотвветната фирма.
pastraka69: 1 0
То няма много фирми в района само 2 са,които работят с повече служители и превозни средства,а това са основните критерии при този вид работа.
countEsterhazy: 0 0
А защо не се направи такава фирма в Бояново? Хем ще има пазачи, хем ще се даде работа на хората от село.
pastraka69: 1 0
Трябват много пари за лицензи.камери.паник бутони,автомобили.Фирмите могат да наемат хора от селото които отговарят на техните изсквания,а има доста в селото бивши военни да ги покрият.
countEsterhazy: 1 1
Да, това също е идея и не би било лоше бъдещият кмет, да се погрижи при сключването на договор за охрана, в него да се включи точка, да се наемат предимно хора от селото.
pastraka69: 0 0
Това е първото изискване към всеки работодател.Не като кариерата дадоха я на концесия без никакви условия.
dimitrina: 7 1
Ех ,дечица след по малко от 20 дни ще забравите и за лицензи,паник бутони и тем подобни вие си мечтаете за неща неосъществими ще доживеем и пак ще си говорим!
didi_dobreva: 7 1
Знаеш ли колко много си права лельо Диде ...какви са тия Фирми и охрана като може само да се назначи полицай който да си е от селото и постоянно да си е на село,ще обикаля по улиците за да следи за безредици и др.нарушения,това е по-реално от фантазията за наемането на каквато и да е фирма или пък регистрирането на подобна.
Radostina: 1 2
Твоето е по-голяма фантазия, защото вече има назначен полицай. В системата на МВР да включиш нов кадър...
countEsterhazy: 1 1
Всичко зависи от бюджета на кметството, от приходите му и от свободните средства, ако има въобще такива. Също и от EU фондовете, ако може бъдещият кмет да се докопа до някой от тях, което не е невъзможно, с една добре организирана схема от разбиращи това хора и малко помощ от висшите ешелони на властта. Разбира се част от тези пари ще полепнат по нечии ръчички (както е по целия свят без изключение), но да се надяваме, че по-голямата част ще остане в бюджета на кметството, за това за което е получена.
Radostina: 1 1
На финансиране от EU фондове разчитам. В програмата ми е заложен Информационен център, в който ще бъдат канени на разяснителни срещи експерти по определени мерки към различните министерства, а ти знаеш че усвояването на тези средства неминуемо води до съживяването на нашето село и подобряване стандарта на живот.
countEsterhazy: 2 1
Toва ми беше и идеята като казах, че средства може да се намерят и не е никаква фантазия това, което обсъждахме по-горе, а напълно реално и осъществимо. Трябва само малко търпение, време и работа. Да се отхвърлят EU фондовете с лека ръка, както някои правят е абсолютно несериозно и погрешно.
dimitrina: 4 2
Ехо приземете се!!!!
VedaS: 1 0
Община Елхово е на крачка от финансирането на Стратегията за местно развитие на МИГ-а по ЛИДЕР - Ос4 на ПРСР - малкото пари за малките фирми в малките населени места. Община Тунджа вече получи одобрение от МЗХ и най-късно след месец ще обявим поканите за първите в България проекти по ЛИДЕР. На 15 внасяме за одобрение и Стратегията на Елхово, която е разработена по всички правила и закони и ако Общинският съвет в Елхово ни гласува помещение, което е все още единственото неизпълнено условие, в общината ще влязат около 2 млн евро за неземеделски дейности в земеделските райони за финансиране на проекти до 200 хил. евро. Готова съм да помогна на всеки, който пожелае да опита - все пак съм експерт по обучения и информиране по ЛИДЕР към МЗХ. Експертът по прилагане на Стратегията също е от Бояново - Георги Илиев Митев, Валентина Димова е бояноска снаха и т.н.,така че вече всички сме в готовност да се включим в съживяването на селото. А да не забравямеу че проекти се правят и към Министерството на културата, на Младежта и спорта, към МРРБ... Но тя Радостина знае....
countEsterhazy: 3 0
Защо, какъв ти е аргумента срещу тези фондове? Или смяташ, че добре подготвен екип няма да може да се включи в тях?
VedaS: 2 1
Че на Рики всичко и е наред - и с ресторанта на Митницата, и с обученията на земеделските производители. Финансовите резултати на фирмата и са обявени публично в Търговския регистър. Не разбирам защо си мислиш, че "селска кметица" е нещо позорно, едва ли не някакво наказание. Просто много ни се иска да видим Бояново едно европейско село. Като тези, на които се нагледах по време на учебните си практики като експерт в Министерството на земеделието и храните по Програма Лидер. И моля, не бъди саркастична на тема политика. Няма безпристрастни хора. Пътищата на много от нас са различни, но всички искаме едно и също. Не мисля, че Свобода, справедливост, солидарност са само лозунги. Това е естествения стремеж на обикновения човек. Друг е въпросът дали хората, които узурпират тези лозунги, ги спазват. Ние винаги сме били черните овце в партията, защото определено ни е трудно да търпим и премълчаваме. Ако не беше така, вероятно Радостина можеше да е кандидат с друга политическа подкрепа. Но вие, безпартийните, няма как да ги знаете тези неща. Мисля, че Рики така може да получи по-широката подкрепа, която заслужава. А иначе - Ние сме двете страни на една монета - аз съм виртуалната, тя е локалната! Аз подготвям, тя готви)) Много неща исках да направя в Бояново, но ... всъщност .. сега е моментът - ще ги направим заедно! Защото Радостина знае и може!
VedaS: 2 0
А за черпенето не му мисли!!! Знаеш, че там съм много силна)
pastraka69: 1 0
Аз да се намеся в черпането и музиката може ли?
katia: 2 0
Много бързо преминахте към заключителната част
pastraka69: 2 0
Те хубавите неща се раждат на маса и се решават на маса е някои му викат коктейл,бизнес среща и др. ама всичко минава през маса.
pastraka69: 2 0
А колкото до Радостина.... Щом пета година осигурява по една "кметска" заплата на 8 човека в тоя край,започнала на голата поляна няма да и трябва много да се докаже и като работеща кметица.
VedaS: 5 0
В моето семейство никога не сме се страхували нито да казваме, нито да правим онова, което не се нрави особено на другите!! Недоброто кметуване отнема не само от твоето семейство, а от от всички останали... Откъсва от селата хора, които иначе биха се завръщали с радост по родните си места. И в тази връзка, нека да дадем шанс на Рики да превърне селото ни в общ дом и тогава ще опознаеш и нея... и тогава ще те питам коя е по-свястна )) Че мен все ме тегли към пътя... (както казва баба, така си израснах като куче по улиците), а Радостина от малка все на куклите дом прави... после децата си изгледа... сега все за някой трябва да се грижи. На което, разбира се, много и се чудя! Но за мен желанията на хората, които обичам, са закон! Затова ще я подкрепям с ум, сърце и душа!!! Защото тя не само иска, но и може!
katia: 4 0
Какво ще кажете, мъже? Кои са по-отговорни,по-амбициозни, по-сериозни и организирани? Мъжете или жените? Ето, дамите се представиха,готови за нашите въпроси,нападки дори и обиди,а мъжете ги няяяяяяма. Защо ли?
dimitrina: 1 0
150 човека и 300 на които повечето разчитат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dimitrina: 0 0
Те имаха на предните.
dimitrina: 1 0
Беше една !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katia: 4 0
Разбрахме,че вече има одобрен проект за подмяна на водопроводната мрежа,която според изискванията на Евросъюза трябва, старите метални тръби да бъдат подменени с тръби ПВЦ. Едва след това може да започне изграждане на канализацията и .......това,което ме безпокои,чак тогава да асфалтираме улиците.Това означава ли, че още дъъъъъъъълго ще караме по разбитите павета и зейналите кратери. По този повод,си мислех,че освен многото хубави обещания...ако можеше,някои мероприятия да се конкретизират със срокове,така ще звучат по реално.
Radostina: 1 0
Поддържането на пътната мрежа е задължително. Днес се изумих от летящите павета по тротоарите........ Това е просто престъпление
galya: 2 4
Радостина от колко време си член на ЗНС. Защо предаде БСП.
Radostina: 5 2
А не е ли по-точен въпросът ЗАЩО БСП ПРЕДАДЕ ИДЕИТЕ ЗА СВОБОДА, СПРАВЕДЛИВОСТ, СОЛИДАРНОСТ! Защо членовете на БСП са длъжни да спазват желязна партийна дисциплина дори тогава, когато доброто за тях не е добро за останалите? Мислех, че БСП може да подкрепи идеите ми за промяна в Бояново. Вместо това възрастните хора подкрепиха кандидата, който има две години до пенсия. Но в Бояново има и млади хора, които се надявам да ме подкрепят и заедно да работим за нашето Бояново. Не съм член на ЗНС, те издигнаха моята кандидатура без да ми поставят условия, като не се усъмниха във възможностите ми и желанието ми да "направим Бояново привлекателно място за живот и бизнес". Не съм предала БСП, аз съм неин коректив.
katia: 2 0
Към 21.00 часа,преброяването на бюлетините беше съвсем в началото и явно резултатите ще станат ясни много късно. Избирателната активност е била висока - по-неофициални данни 68 %,от общо имащите право на глас 685 избиратели.

Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!