Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Надпреварата започва!

  Вот: 2.75/5 (458 Гласа)

  От 1-ви декември до 1-ви януари ще проведе надпревара за най - активен потребител на сайта! Победителят ще спечели тениска със надпис boyanovo.info и своето име на нея! В зависимост от своята активност потребителите ще получават различен брой точки, както следва:

  -за препоръчан потребител - 1000 т.
  -за добавена статия(новина) - 500 т.
  -за добавена обява - 300 т.
  -за добавен коментар - 200 т.
  -за добавена снимка - 100 т.
  -за разгледана страница - 1 т.

  На 01.12 до сега натрупанте точки ще бъдат занулени и ще започне новото натрупване, което ще продължи до 01.01.2011. Потребителя, който е натрупал най-много точки до 01.01.2011 ще спечели специалната награда за която вече беше споменато. Наградата ще бъде много хубава, така че си струва да се включите! На снимката към статията можете да видите как приблизително ще изглежда тениската! Остава само един ден до старта, така че се подгответе!
  Временното класиране можете да следите на страницата класиране, връзка към която можете да намерите в подменюто на сайта!
  Успех!


  добавил:yanev83дата: 2010-11-29 21:34:03
  Споделете тази статия: • k0kicha:() 1 0
  Играта е страхотна! Надявам се всички да се включите активно
  Ivve:() 0 0
  бравооо аим да раздвижваме пръстчетата ние сме!
  galq:() 0 0
  еее аз започнах от тази вечер (( и няма да се брои ((???
  k0kicha:() 0 0
  Да, няма да се брой! Всички точки се нулирват точно в 00:00ч.! И надпреварата започва! До 01.01.2011г., след което ще се обяви победителя, с който ние администраторите ще се свържем, за да уточним размера на тениската и адреса на който да я получи.
  galq:() 0 0
  еи затова хората са написали правила.))) ама кой да ги 4ете)))
  k0kicha:() 0 0
  Още 2 часа ви остават... ще видим кой ще е най-надъхан за наградата надяваме се повече потребители да се включат
  galq:() 0 0
  а ще ми я изпратетели тук в кипър,или трябва да си я взема от село?наградата,ИСКАМ Я )))
  k0kicha:() 0 0
  Ами за Кипър незнаем ама и не се знае кой ще спечели може да не си ти , но пък може и да решим с колегата да направим официално награждаване в Бояново
  yanev83:() 1 0
  Точките вече са нулирани, надпреварата започна! Наградата ще бъде изпратена до адреса на победителя, без значение къде се намира! Адреса ще бъде уточнен след края на надпреварата! Успех на всички! Аз за съжаление не участвам...
  dobrin:() 0 0
  може ли някакъв друг цвят тениска, че бялото се цапа?
  lio82:() 0 0
  добра зарибявка
  galq:() 0 0
  прав си може и да не спечеля но пък се кефя много на саитчето ни ;p дори и се похвалих на 2-ма кипърци много им харесаха кукерите,а за саита онемяха )))
  yanev83:() 1 0
  Искам да направя едно доуточнение за получаването на точки за препоръчн потребител. Когато изпратите линка от вашия профил, който е във червено, получателя трябва да се регистрира от точно същи линк. Така сайта ще може да отчете, че вие сте предложили на този човек да се регистрира.
  lio82:() 0 0
  някой вече злоупотребяват
  lio82:() 0 0
  Искам само да добавя, че няма да оставя, това да се спечели от алчност и общават, че ако аз имам най-много точки, заради това се отказвам от наградата, но си запазвам правото да я дам на който смятам, че я е заслужил!
  stekata:() 0 0
  ще стане доста забавно
  yanev83:() 0 0
  Дано! Надявам се, но като погледна таблицата на класацията, има доста хора които въобще не влизат!
  k0kicha:() 0 0
  Не трупайте, галерията със какви ли не лични снимки само и само за да получите 100т. към вашият актив и да спечелите наградата. Качвайте смислени статии, снимки на селото, който ги няма, както и смислени коментари!
  tolia:() 0 0
  Някой май иска да превземе първото място но ще му е доста трудно още.
  yanev83:() 0 0
  Има още много време, така че нищо не се знае!
  tolia:() 0 0
  Доста зарибяващ сайт.. Стана 3-4 дни не излизам от него
  marindon4ev:() 0 0
  кo стана е
  katia:() 0 0
  Надпреварата за някои участници стана самоцел.Добавят се глупави и безсмислени коментари,качват се снимки-ей така..да има точки,разваляте визията на сайта.Аз предлагам точките да не са единствения критерий за излъчване на победителя.Може например всички от сайта да гласуваме за първите 5-6,за да внесем и малко качество в критериите,не само количество-шума.
  k0kicha:() 0 0
  и аз съм за.... Ще направим анкета, която ще продължи 1 седмица... Анкетата ще е "Кой трябва да спечели тениската?" и ще са добавени първите трима.
  ceca:() 0 0
  м дааа саита е добър и наистина има доста безмислени коментарри и снимки(лични)абре хораа това не ви е личния профил във facebook )) това е саита на село БОЯНОВО.е даа де аз също имам лични снимки но колко са 2-3..нали?! и вече както се забелязва не се боря за първото място в надпреварата...дори и бих казала че не го и искам нека друг го получи,аз просто си споделях мнение и коментирах снимки на мои познати и приятели с които през годините съм имала дооооста спомени.другото което ще маля коментарите си защото неволно може да бъда на 1 място,а краят наближаваа,след това не ми се ще да прочета някои неприятни "отзиви" мисля че разбирате от какво се опасявам ))) !!!!!тъка чееее мога да пожелая на всички късмееет....))))
  ceca:() 0 0
  ееееееееи ама не се отказвам от саита де!!!!да се разберем ))))
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!