Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Откраднаха помпа от стопанския двор в Бояново. Крадецът е заловен.

  Вот: 2.61/5 (307 Гласа)

  На 17.03.2011 г. в РУ “Полиция”-Елхово е постъпило заявление за установена кражба на помпа тип «Перла», на стойност 800 лева от района на стопанския двор в с. Бояново, съобщават от ElhovoNews.info. След проведени бързи издирвателни мероприятия елховските полицаи задържаха извършителя – Д.В. на 35 г. от с.Роза, общ. Тунджа.
  По случая работи РУ «Полиция» – Елхово.

  Това е втората извършена кражба на територията на село Бояново през изминалия месец. Предната кражба беше извършена на 9 март.


  добавил:k0kichaдата: 2011-03-20 17:48:06
  Споделете тази статия: • yanev83:() 3 0
  Във връзка със зачестилите кражби в село, искам да кажа, че наскоро е бил разбит и ограбен и апртамент в селото. Не мога да кажа подробности по въпроса.
  didi_dobreva:() 2 0
  Вчера в моето заведение пък коментираха това,че преди 2-3 дни полицията е предотвратила кражбата на някаква машина,която е била подготвена за кражба намираща се в бившето общежитие на ОУ,това е станало благодарение на сигнала подаден от директорката на ОУ,която забелязала нещо нередно и подала сигнал до Полицията.Те от своя страна реагирали бързо и извършителите вече им били известни...повече подробности немога да споделя.
  didi_dobreva:() 1 0
  Нещо старо,но акуано ичесто срещано по пътищата на България.За съжаление във войната по пътищата участват и Бояновци.Оказва се,че Бояново разполага с куп криминално проявени. Случката за която пиша е станала на 10.10.2010г.за нея говори и http://www.elhovonews.info- Полицейски екип на РУ „Полиция“ – Средец е заловил Д.К. (35) от с. Бояново, общ.Елхово да управлява лек автомобил, след употреба на алкохол. При изпробването му с техническо средство за алкохол е отчетена концентрация на 1,78 промила в кръвта на водача. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК. Предвиденото максимално наказание по този член е максимум една година. НК на Република България: „Чл. 343б. (Нов – ДВ, бр. 28 от 1982 г., изм., бр. 50 от 1995 г.) (1) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.“ Ако консумирате алкохол не сядайте зад волана,така ще запазите жив и здрав не само себе си,но и спътниците си.затова,ако Ви чака ядене и пиене,по-добре не тръгвайте със собственната си кола.
  katia:() 1 0
  "Извършителя е Д.В." ,П.Д. или някакви други инициали.Защо не им напишат имената,да не ги обидят,да не ги засегнат или да не ги знаем кои са,че да могат свободно да си вършат престъпленията си.
  k0kicha:() 0 0
  нямат право ..
  katia:() 2 0
  Сигурно имат основание да не им казват имената,но от многото такива случки,в мен е останало убеждението,че престъпника има по-големи права от потърпевшия,чува се неговата дума,внимаваме да не го обидим,има хиляди причини да го оправдаят.....В Бояново ги виждаме такива всеки ден........Новина ще е ,ако в седмицата няма поне една кражба
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!