Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Инициатива за почистване и подготовка на стадиона

  Вот: 2.59/5 (358 Гласа)

  Почти всичко около турнира е вече готово. Благодарение на "Милтония" ЕООД са закупени всички необходими материали за оформянето и привеждането на стадиона в село Бояново във вид, подходящ за провеждане на футболни мачове. Все още не са ясни точно отборите, които ще вземат участие. Веднага след изясняване ще бъдат публикувани и техните имена.
  На 10 юни 2011г. от 10:30ч. ще започнем с подготовката на терена.
  Всичко, което трябва да направим е:
  - да окосим тревната площ
  - да почистим боклуците от терена и около него
  - да запълним дупките на терена
  - да очертаем полето за игра
  - да боядисаме вратите
  - да поставим колчета зад вратите, служещи за опъване на мрежите
  - да поставим колчета на корнерите.

  Молим всички, които могат да се включат в нашата инициатива и могат да помогнат - да го направят. Ще ги чакаме на 10 юни в 10:30ч. на стадиона в село Бояново. Надяваме се повече хора да вземат участие. Всеки може да помогне, всеки е добре дошъл!


  добавил:k0kichaдата: 2011-05-24 20:30:16
  Споделете тази статия: • dimitrina:(05-24-11) 4 0
  Някой неща могат да се направят и преди 10 юни към кметството има много от бюрото по труда кмета да вземе инциативата в свои ръце и с тяхна помощ може да стане косенето и други от изброените дейности,а по финната част да се направи от вас младите.Ще стане по бързо и не толкова припряно в последния момент.
  k0kicha:(05-24-11) 2 0
  Косенето е уредено от бати Ицо,Той има голяма косачка, която се закача за трактор. Кметът обеща, че ще е окосено, но все пак съм го написал. Може да се наложи и ние да косим....
  dimitrina:(05-24-11) 3 0
  Да се почистят боклуци и всичко по грубо може да се свърши предварително никога не е излишна помоща те са цяла рота.
  vancheto:(05-24-11) 3 0
  Да,права си,помощта никога не е излишна,стига обаче да има желание и воля да се помогне на тези момчета,които не живеят в селото,но въпреки това не спират да работят по организацията на турнира,макар и от разстояние.
  katia:(05-25-11) 3 0
  На стадиона ще се проведат и борбите,които са част от програмата на събора,така че, кметството сигурно ще се погрижат да се изчисти и окоси терена.В този случай,интересите се срещат и няма да се наложи да търчите сами за всичко.
  gerero:(05-25-11) 3 0
  ДА Е ЧЕСТИТА НА ВСИЧКИ ЦЕСЕКАРИ СПЕЧЕЛВАНЕТО НА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
  gerero:(05-25-11) 4 0
  Разшерен състав на футболния отбор на ФК Спортист - Бояново: Вратари -Желязко Стоянов и Кольо Корнака, Защитници: Пеньо Шивачев, Добри Кавалджиев,Иван Петров, Димитър Тончев, Георги Георгиев-Гецата, Иван Кацаров, Гошо Чонгара, Петър Ченков,Халфове: Йордан Енчев,Васил Панев, Калчо Обрешков, Митко Вълев,Йордан Бончев, Нападатели: Йордан Радев, Георги Панев, Ангел Бомбона, Веско Обрешков, Пейчо, ако съм пропуснал някой допълнително ще го вкараме в тимовия лист. Стягайте се младежи!
  ObiChLiFk0:(05-26-11) 2 0
  Какви ще са полувремената ?! 2 х 10 с 30 минути почивка Толкова широка скамейка заради вече поотслабналите батерии ли ?! Смени на хокеен принцип ?!
  katia:(06-09-11) 3 0
  Утре /10.06./,който има желание и възможност,може да вземе участие в подготовката на стадиона за провеждане на турнира.
  yanev83:(06-09-11) 2 0
  Имам много голямо желание да помогна, но за съжаление нямам възможност, защото съм на работа
  k0kicha:(06-13-11) 6 0
  С този коментар искам да благодаря на Васил Василев, Стефан Христов, Тодор Дросев, Васил Радев, Явор Тончев, Георги Данев, Николай Донков, Георги Панев, Жеко Заров и всички останали, които взеха активно участие в подготовката на стадиона в село Бояново. Благодаря Ви, момчета!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!