Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Обръщение на кандидат- кмета Радостина Василева

  Вот: 2.61/5 (279 Гласа)

  Уважаеми жители и гости на село Бояново,
  Благодаря ви, че се отзовахте на поканата ми да присъствате на срещата , в която се изправям пред вас, за да поискам вашето доверие за местните избори за кандидат-кмет на село Бояново.
  Няма да ви отегчавам с биграфични данни , защото всички ме познавате. Тук са моето семейство, моите приятели, моите роднини. Всеки свободен миг се завръщам тук и с умиление си спомням времето, когато къщите и улиците бяха пълни с детски глъч и смях. Сега и моите синове чакат с нетърпение почивните дни и празници, за да се завърнат и срещнат със своите приятели. Ако успеем с общи усилия да възродим нашето родно кътче, децата ни, внуците ни, могат да пожелаят да останат тук завинаги. Това е голямата цел. И пътищата към нея са много.
  ЗНС издига моята кандидатура , издига ме тази партия , която повярва в мен, не се усъмни в моите качества и умения, и не ми постави никакви условия, защото един кмет на населено място трябва да се грижи като добър стопанин за всички, без значение от тяхната политическа принадлежност и различия. Уверявам ви, че целите и задачите, които съм си поставила в предизборната програма, не са непостижими. Бояново като най-голямото село в община Елхово, може и трябва да бъде най-чисто, най-подредено и удобно място за живеене. Средствата, които се отпускат от Европейския съюз, не трябва да бъдат само мираж. Те са достъпни за всеки, стига да сме информирани и да намерим правилния път да ги усвоим. Най-големите ми усилия , ако ми гласувате доверие , ще бъдат в тази посока.
  Да бъдеш кмет не е само показност , а отговорност да работиш , да търсиш начини и средства да подобриш живота на хората. Повече от петнадесет години ръководя своята фирма и се научих да поемам отговорности, да взимам решения, и независимо от социално-икономическата и политическа обстановка , да оцелявам и да се грижа за хората , които работят с мен.


  Уважаеми избиратели,
  От вашата воля и избор зависи бъдещето на нашето село, на нашата община,на нашата Родина.
  Направете своя избор и гласувайте.
  Апатията и безразличието ще позволят друг да определя бъдещето Ви.
  Всеки един от вас е важен!
  Доверете ми се! Моята бюлетина е номер 28!

  Ние, жителите на Бояново, знаем какво искаме. Заедно ще го постигнем.

  Програмата на Радостина Василева можете да прочете в профила и на страницата избори 2011


  добавил:yanev83дата: 2011-09-27 10:37:48
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!