Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Кога ще имаме нормални улици?

  Вот: 2.71/5 (258 Гласа)

  Наред с проблемите, които са свързани с провеждането на кукерските празници, не трябва да забравяме и ежедневните, бих казал "вечни " проблеми на селото. Павираната, главна улица на Бояново! Снега за кратко време прикри донякъде, големите дупки и причудливите форми, които са образували паветата. Не знам, какво се случва с неусвоените 3 000 лв, предвидени в бюджет 2011 г на Община Елхово, за ремонт на улицата. На повечето предизборни събрания слушахме обещания за ремонт на улицата, както и много други, но сега говорим за този проблем.......
  Във връзка с изпълнението на ремонтните работи на пътната настилка по технологията "студено рециклиране от разклона на с. Тенево до разклон с. Коневец, чийто срок на приключване беше 25 октомври 2011г. движението на МПС се осъществяваше съгласно въведена временна организация на движението (ВОД). През този период много тежко товарни автомобили преминаваха през селото и разбиха съвсем пътната настилка. След предстоящото разтопяване на снега или един проливен дъжд, паветата, които сега са или на куп или ги няма, ще затруднят съвсем движението, а могат да станат предпоставка и за нещастни случаи. На много водачи на МПС им се наложи да правят непредвидени ремонти, преминаваайки по тази част от улицата.
  Бояново е най-голямото село в Община Елхово.....така ли трябва да изглежда? По тази логика, не ми се мисли, как би трябвало да изглеждат по- малките населени места!


  добавил: анонимно дата: 2012-02-12 21:02:45
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!