Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Отново кражби в Бояново

  Вот: 2.71/5 (322 Гласа)

  В Бояново има много имоти закупени от англичани, повечето от които живеят постоянно в селото. Други пътуват често до Англия или прекарват зимата там. Крадци са се възползвали от отсъствието на стопанката на един такъв дом и са го обрали "най-старателно". Отсъствала е от България от септември миналата година до преди 1-2 дни, когато е установила че, са и отнети много вещи на стойност около 5 000 лв. На 17.04.2012 год е подала жалба в Районно полицейско управление - гр. Елхово. Откраднати са телевизор, DVD, микровълнова фурна, котлон, косачка за трева, сателитна чиния, 2 дрелки, CD – плеър, циркуляр, маси, столове, нощни шкафчета, шевна машина, стълба и множество други вещи.


  добавил: анонимно дата: 2012-04-18 13:31:44
  Споделете тази статия: • dobrev:(04-18-12) 5 0
  За да се локализират кражбите по домовете ,предлагам на всеки собственик да си монтира сигнално-охранителна система на имота .Инвестицията е минимална ,а защитата е максимална.Подробности в обявите.
  katia:(04-26-12) 1 0
  Когато става въпрос за кражби, обикновено обвиняваме ромите. Поредната кражба е извършена от К.С./ не е ром/ - 48 год. жител на селото, криминално проявен, откраднал от дома на свой съселянин ъглошлайф. След подадената жалба в РУПолиция - Елхово, престъплението е разкрито.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!