Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Крадците в Бояново върлуват безнаказано

  Вот: 2.91/5 (359 Гласа)

  Поредната кражба беше извършена в село Бояново. От двор в селото са били откраднати метални конструкции, които най - вероятно вече се намират на някой от близките пунктове за изкупуване на метали. По случая е информирана полицията и се очаква да се предприемат някакви действия по случая. За кратък период от време в селото бяха извършени много кражби от дворовете, дори и от къщите на хората, откраднати бяха пари, бижута, винкели, платна, акумулатори.... и със сигурност още много други случаи, за които не е сигнализирано.


  добавил: анонимно дата: 2012-12-30 11:07:09
  Споделете тази статия: • katia:(12-30-12) 4 0
  Да, крадците се подготвят за Нова година....нали са търтеи, не могат да разчитат на собствения си труд, трябва да откраднат за да си напълнят търбусите.
  dobrev:(12-30-12) 6 0
  На 4.12.2012г. имаше ли среща с представители на полицията, кмета на селото, кмета на Община Елхово присъствуваха ли? Какви въпроси се поставиха и какви ангажименти се поеха от хората отговорни за обшествения ред и спазването на законите? Ако някой не си върши работата, прави се подписка и се иска неговата оставка, независимо на какъв пост е, така е в правовите и нормални държави по света! Бог да пази Бояново и неговите жители!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!