Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Предстои да се проведе събора в с. Бояново

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Тази година традиционния събор в Бояново ще се проведе на 30 и 31 май. Както и досега, инициативния комитет за организиране и провеждане на събора разчита на спонсори за средствата, необходими за мероприятието. Окончателната програма за събора не е уточнена, но различното и важно мероприятие е, че ще бъде осветена църквата "Св. Троица" от Сливенския владика Йоаникий, след извършените ремонтно- възстановителни работи. Програмата ще включва още народни борби, турнир по футбол, концерт народна музика и други.


  добавил:katiaдата: 2015-04-30 10:55:44
  Споделете тази статия: • dobrev:(05-03-15) 4 0
  Добра новина за посещението на Негово Високопреосвещенство Сливенския Митрополит Йоаникий на празника. Все повече хубави неща да се случват в селото ,че ми писна само да чета в сайта за кражби, лихвари и още нещо.
  dobrev:(05-08-15) 2 0
  Уточнена ли е датата и часа за освещаването на църквата от Негово Високопреосвещенство Сливенския Митрополит Йоаникий, кой ще ми каже?
  katia:(05-08-15) 3 0
  Програмата не беше изготвена по часове, уточняваха още подробности около мероприятията. Освещаването, сигурно ще е на 30 -ти преди обяд......... като изготвят програмата ще я кача
  dobrev:(05-10-15) 5 0
  Във връзка с провеждането на събора днес 10 май има ли създадена някаква организация за почистване на селото,че то много БОКЛУЦИ има за чистене и изхвърляне.Не е приятно гостите да ни гледат мръсотията и да дишат въздуха на говеждите изпражнения разпръснати по улиците???????
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!