Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Започна ремонта на читалището в село Бояново

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  От входираните проекти от Община Елхово към МИГ с направление подобряване достъпа на деца и младежи до културните услуги в селата е одобрен проекта по м 321 “Основни услуги за населението и икономиката в селските райони”. Източници на финансиране са ос 4 ЛИДЕР и Държавен фонд "Земеделие" на Програма за развитие на селските райони.
  Предвиденият ремонт на Читалището в с. Бояново, който включва: ремонт на покрив; киносалон – ремонт на таван; подмяна на дограма; вътрешно боядисване вече започна. От 1-ви юни ремонтната група работи усилено, покрива е почти разкрит. Очаква се доставката на строителните материали и бързата подмяна на покрива. Тъй като таваните са в плачевно състояние, един дъжд при разкрит покрив би нанесъл много щети най-вече на книгите в библиотеката.


  добавил:yanev83дата: 2015-06-03 22:42:25
  Споделете тази статия: • dobrev:(06-04-15) 3 0
  Браво,крайно време беше да се извърши ремонта на цялата сграда. Има много програми за развитие на селските райони,само да има кой да ги чете и да кандидатства по тях.
  yanev83:(06-08-15) 1 0
  Читалището ще стане много хубаво! Ще направим снимки и когато работата приключи, и съм сигурен, че разликата ще е огромна
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!