Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Кандидата за кмет на Бояново от "АБВ" на среща с избирателите

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Днес от 13.00 часа в големия салон та читалището се проведе предизборна среща на избирателите с издигнатия от "АБВ" кандидат за кмет на Бояново и общински съветник- Стоян Митев. На срещата присъстваха активисти от областната управа на партията, както и г-н Михо Михов.
  Стоян Митев представи накратко своята визия за развитието на селото през следващите четири години. Според него докато държавата и общината спорят кой трябва да ремонтира главния път в селото, би могло да се разчита на самоинициатива и доброволен труд. Особено внимание той отдели на социалната справедливост и по- точно защо определена група хора получават социални помощи, като в същото време карат скъпи коли и си докарват не малки доходи, за които не плащат и стотинка данък на държавата. Друга важна част от проблемите в селото е престъпността, за която той каза че, също може да се разчита на самоинициатива и организиране на група от селото, която да пази реда. Кандидата за кмет показа увереност и амбиция да се справи с неотложните проблеми на селото. Според неговите думи "Няма мога и не мога, а искам да свърша работата и не искам да я свърша".


  добавил: анонимно дата: 2015-10-19 16:46:27
  Споделете тази статия: • dobrev:(10-19-15) 4 0
  Уважаеми кандидат-кметове и кандидат-общински съветници,хубаво е ,че провеждате предизборни срещи за да дискутирате проблемите,но някой от Вас обясни ли на гласоподавателите как ще се гласува на 25.10.2015г. с бюлетините? За селото са 4 на брой-за кмет на селото,за кмет на община Елхово,за общински съветници и за референдума.Проведете разяснителна кампания,мотивирайте хората!!!
  smaili1972:(10-23-15) 1 0
  Ако мажех щях да гласувам за Батката! Успех!
  yanev83:(10-23-15) 1 0
  Референдума сякаш наистина остана встрани, а той е не по - малко важен от изборите за кмет.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!