Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Сайта на село Бояново на 5 години!

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Днес сайта boyanovo.info навършва 5 години. Преди 5 години на 29 октомври сайта на село Бояново се появи в интернет пространството. Равносметката за изминалото време до петата годишнина е: 616 регистрирани потребители, близо 700 новини и статии, 7130 коментара, 4428 снимки, 128 обяви. В това време сайта се наложи, като медия на селото и много хора го използват за да научат новини и интересна информация от родното си село, за това време сайта е бил посетен близо 180000 пъти от посетители в България и много други страни от целия свят. Благодарим на всички хора и институции, които допринесоха и ще продължат да допринасят за развитието и обогатяването на съдържанието на сайта! Да пожелаем 'Честит рожден ден!' на сайта и да продължи да съществува още много години, и да бъде полезен на своите потребители и посетители!


  добавил:yanev83дата: 2015-10-29 12:55:47
  Споделете тази статия: • dimitrina:(11-02-15) 6 0
  Честит празник" Бояновски новинарник",честит празник на всички членове на това малко виртуално селце.Където и да се намирате всички Вие може да научите някой актуални новини за вашият край и роден дом.Честито и на създателя на сайта ни,който е положил навярно много усилия да го създаде във вида в който е сега,но много пъти съм писала че искаме да четем,но не и да пишем.В сайта има толкова много рубрики,за новини,спомени,честитки и обяви,но малко го ползваме по предназначение.Тук всеки може да се върне виртуално в своя роден дом,всеки може да сподели и напише,дори да се похвали със свои постижения в живота.Сега в Бояново е тихо и глухо,но някога кипеше живот,имаше радост и детски смях.Пишете,не всяко село има тая възможност за виртуално общуване,връщайте се,ако не на живо то ето тук с думи!Поздрави за всички и сайта Ви очаква!
  yanev83:(11-02-15) 4 0
  Благодаря много за хубавото пожелание! Ще се радвам наистина, ако потребителите на сайта бъдат малко по - активни. Иска ми се да можем да отразяваме много повече неща свързани със селото, но за съжаление нямаме тази възможност, а съм сигурен, че в селото всеки ден се случва нещо, което ще бъде интересно за хората. Искам да призова всички потребители на сайта - настоящи и бъдещи да бъдат по активни, като публикуват статии, коментари, снимки, спомени. По този начин сайта ще стане още по полезен и интересен. Благодаря още веднъж на всички, които допринасят за развитието на сайта и на хората, които го ползват!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!