Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Електронно преброяване в област Ямбол

  Вот: 2.8/5 (349 Гласа)

  Според информация от радио 999, 40% от жителите на гр. Ямбол са се преброили, ползвайки интернет, което никак не е зле. В общините от областта, преброилите се по интернет граждани са, както следва: община Болярово - едва 10%, община Стралджа 14%, първенец е нашата община - Елхово с 24%. Не зная дали може да се получи от кметството такава информация за преброилите чрез интернет в Бояново, но ще интересно да се разбере. Не мога да кажа и колко хора точно имат достъп до интернет в нашето село(може би 20-тина), но със сигурност повечето от тези, които имат възможност да се преброят чрез интернет са го направили.
  Ако някой може да се сдобие с информация за преброяването в нашето село, преполагам ще бъде много интересно за всички ако я сподели с нас. Всеки който се интересува от селото ще иска да знае колко хора са останали да живеят в него, а че намаляват..., за съжаление това е ясно...


  добавил:yanev83дата: 2011-02-10 22:15:04
  Споделете тази статия: • tikata:() 1 0
  то и аз исках да преброя моите родители и брат ми по Интернет , но те не се съгласиха Ще ли да си чакат преброител
  didi_dobreva:() 1 0
  Само ,че нали знаеш,че много от хората които не живеят в селото не са променили постоянните си адреси и се водят постоянни жители на селото,в това няма нищо лошо,от една страна ,но от друга по списък Бояново е добре населено,а в действителност не е така.
  yanev83:() 0 1
  И аз съм един от тези хора, които само се водят на село. Сега ще разберем, след това преброяване, колко точно хора живеят в Бояново.
  didi_dobreva:() 1 0
  знаеш ли по данни от предното преброяване са 730 жители с право на глас,през 2005 когато работих в кметството се водиха 1050 човека,от тях 230 самоопределили се като роми,някъде около 140 деца на възраст от 0 до 18 год,но това е преди около 5 г.значителна промяна може и да има защото смъртността е висока през последните няколко години
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!