Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Тревогата на Бояново!

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Виртуалното място с което не много населени места има да се гордеят,мястото което по възможност би трябвало да посещаваме поне веднъж дневно,но уви и това не правим.
  Сега Бояново е тревожно,съсипано ,отчаяно.Кой ще го подкрепи,кой ще му вдъхне кураж?
  Това е за много от моите приятели любимото и скъпо място,тук е детството ,тук е младостта, тук е и живота Ви.
  Зная,че на много от Вас е много скъпо,защото тук сте оставили и част от сърцето си.
  От дни то е в паника,тук ще бъде построен един от бежанските лагери набелязано от Бойко Борисов със съдействието на кметска,общинска и областна управа на "вилаета" така само мога да го нарека в този момент в който се намираме.
  Населението българско останало 200-300души пенсионери от които половината самотни ще свърши само от безсъние и тревога,от треперене и страх през нощта като знае какво го очаква от друговерци.
  Нашият край беше чист православен,макар че сме близо до комшии с друга вяра, бил борбен във всяко едно отношение ,но сега са решили да го унищожат напълно.Няма млади хора около нас които да ни защитят и подкрепят с действия,половината не могат да отидат да си купят хляб,камо ли да излязат и правят протести.
  Ако има хора ,които милеят за селото нека измислим нещо и не допуснем да сторят с Бояново това.Нека не вярваме на лукавото изказване на Румяна Бъчварова че това ще бъдат лагери от затворен тип.Хората ви молят,те казват "Помощ деца,където и да сте,с каквото можете помогнете.Знам че на много от Вас тук е оставена частица от сърцето"


  добавил:dimitrinaдата: 2016-09-30 10:47:48
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!