Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Към дълбоко неуважаваната от вчера, засега министър на вътрешните работи

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Г-жо Бъчварова,
  След поредната ви изцепка, а по същество- груб манипулативен акт, не мога да не изразя огромното си огорчение от нелепото грубо манипулиране на общественото мнение, отново чрез разделяне! Защо?
  1. Да аз и мои колеги бяхме на митинга- протест в с. Бояново!
  2. Да аз и те не сме постоянно живеещи в селото!
  Но това в никакъв случай не е основание да обвинявате мен и десетки други като мен в подстрекателство на „местните“! А и те първо не бяха30-тина, както зле са донесли доносниците и второ те, живеещите на село не са втора категория и не са за подценяване!
  Аз и много такива като мен сме живели , служили и работили в селото в различни периоди, основно в по- млада възраст. За нас като обществено отговорни хора не е без значение какво и как ще е там след нас, за разлика от вас може би! А и умишлено пропускате, да се надяваме случайно, че бяхме и официално поканени от местната власт.
  В кое си качество си позволявате да делите хората и да решавате кой може и трябва да има мнение по проблемите на с. Бояново?
  Накрая, не забравяйте, че когато болшинството от „външните“, според вас, сме работили по въпросите на защитата и отбраната на Родината си, вие сте си пили бозичката в някоя квартална сладкарничка!

  Владимир Митев


  добавил:yanev83дата: 2016-10-30 20:46:56
  Споделете тази статия: • dimitrina:(10-31-16) 2 0
  Би трябвало да се сърдим и на кмета на село Бояново ,той не помогна ,той заби нож на живущите.Информацията е от него в БНТ новините 20ч 29 10 тя така каза .Жалко ,че съм невежа и не мога да изтегля от там но който може нека го направи ,нека повече хора чуят за кметската помощ!
  vancheto:(10-31-16) 2 0
  В новините на телевизия"Скат" в 19.30ч. кметът на селото каза, че хората в селото като видели багер, или стълбове, поради ремонтни работи в селото или съседното село Леярово, " и нашите хора веднага го тълкуват като че почват прекачването на тока,....и започва строенето на лагера.........тъй като хората, знаете ,че живеят със страх....т.н." Да! Хората живеят със страх! Кметът сам го потвърди, но само една телевизия го излъчи. Защо ли?! Реторичен въпрос...Ето линк.http://www.skat.bg/news.php?action=7
  vancheto:(10-31-16) 2 1
  Колкото до 30-ината души на протеста..........бих казала, че е открита нова методика за пресмятане, която мен като начален учител меко казано ме учудва, но щом така са ни преброили,и то от разстояние - (висша математика ще да е),мисля, че ще е добре, когато дойде време да се броят бюлетините и гласовете на избори да си ги броят по същата методика - 700 гласа (а защо не и 1000) , приравнени на 30 !
  vancheto:(11-01-16) 2 0
  P.S. - Относно броенето на гласовете на избори - естествено,че се отнася само за преброяването на гласовете за съответната партия, която представлява въпросната госпожа - все пак "методиката" е нейна...........
  akadel:(11-02-16) 1 0
  "Информацията" на Р.Бъчварова си е чиста дезинформация и манипулация, с цел омаловажаване на протеста и нежеланието на хората в България да се приемат бежанци. Тези, които бяха там, а и тези които не бяха, видяха колко много хора имаше - като на събора! Огромната част от присъстващите са с корен от селото. И аз не живея постоянно в Бояново но бях там, защото искам спокойствие за родителите си, за роднините си, за всички съселяни, за всички хора в страната. Госпожата не може да дели хората на местни и външни. Всички бяхме там обединени от една цел.
  vancheto:(11-02-16) 0 0
  Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на обществото.(Чл.18,ал.6 от Конституцията на Република България) Чл. 59. (1) Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!